Biologische microdermabrasie voor huidverbetering

 

Microdermabrasie is een behandelingen die heel snel hele mooie resultaten geeft! 

Microdermabrasie geeft namelijk al na één behandeling resultaat. Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan maar het beste is om een programma te volgen voor een nog beter resultaat. Microdermabrasie is een behandeling waarbij de huid gepeeld wordt. Hierdoor ontstaat er een nieuwe huid. Een hele gladde en schone huid. Dit is perfect voor fijne lijntjes, lichte pigmentvlekken, acnéletsels, een doffe en onzuivere huid.

Microdermabrasie huidverbetering Geleen

 

Wat is Microdermabrasie?

Belangrijk is dat voor de behandeling eerst de huid goed gereinigd wordt. Daarna projecteren we microscopische kristallen of diamantschijfjes op het huidoppervlak. Microdermabrasie is een mechanische peeling waarbij dode huidcellen worden verwijdert. De huid wordt onder vacuüm behandeld met micro-kristallen. Deze kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide. Heel voorzichtig wordt de bovenste huidlagen afgeschraapt. Er komt hierdoor een nieuwe huid tevoorschijn die zacht aanvoelt en frisheid uitstraalt. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt.

Hoe meer behandelingen je ondergaat, hoe mooier het resultaat zal zijn. Wij adviseren daarom ook om altijd Microdermabrasie programma te volgen. Maar ook na een enkele behandeling is er al zichtbaar resultaat.

Microdermabrasie en jouw huid

Doordat we met Microdermabrasie de dode huidcellen verwijderen van de bovenste huidlaag hebben werkstoffen nog meer effect op uw huid. De combinatie van de vacuüm-zuiger en het afschrapen verbeterd de doorbloeding van de huid en stimuleert de aanmaak van de nieuwe cellen. Hierdoor worden nutriënten die de huid nodig heeft beter uitgewisseld en worden de fibroblasten gestimuleerd die nodig zijn voor de huidverjonging. De poriën zullen minder grof worden en de pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes worden minder. Hierdoor zal de huid er veel mooier uit gaan zien.

Het is een uitzonderlijke en geavanceerde behandeling tegen huidveroudering, uw fijne lijntjes en rimpels worden aanzienlijk minder, het heeft een positief effect op de poriën en comedonen (zwarte puntjes). Ook wordt de huid minder dof en vet.  Onregelmatigheden in de huid zoals pigmentatie, littekens, acnéletsels en striemen worden gecorrigeerd. Na de behandeling wordt een verkoelend, anti-aging, zuiverend of verzorgend masker aangebracht en wordt er tijd gemaakt voor de nazorgen. Deze behandeling is volledig pijnloos. Er is geen herstelperiode nodig. Ongeacht uw huidtype of huidskleur is Microdermabrasie toe te passen. We mogen Microdermabrasie tot één van de favoriete en meest toegankelijke behandelingen van onze schoonheidssalon rekenen

Microdermabrasie helpt bij

Zoals eerder vermeld Microdermabrasie is bij iedereen toe te passen. Maar speciaal voor mensen met de onderstaande problemen is het uitermate geschikt en effectief.

  • Rimpels van de huid
  • Onzuiverheden van de huid
  • Huidveroudering in het algemeen
  • Pigmentvlekjes verminderen / verwijderen
  • Littekens
  • Huid die is aangetast door de zon
  • Rokershuid
  • Huid met grove poriën
  • Een grove huidstructuur in het algemeen
  • Een vermoeide en futloze huid

Hoelang duurt een Microdermabrasie programma

Wanneer we ouder worden gaat de celdeling trager worden. We kunnen dus stellen dat hoe ouder we worden hoe meer behandelingen noodzakelijk zijn.  Maar het hangt uiteraard heel erg af van uw huid en het probleem dat u heeft. We hebben verschillenden Microdermabrasie programma’s die we afstemmen op de individuele klant. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij geven u graag advies.

Het vervolg op uw Microdermabrasie behandeling

Door onze ervaring en professionele apparatuur is het niet pijnlijk om een Microdermabrasie behandeling te ondergaan. Het is mogelijk dat de huid er na de behandeling een beetje rood uitziet, omdat de doorbloeding gestimuleerd wordt. Dit is echter heel snel weer weg.

Na de Microdermabrasie behandeling is het belangrijk om thuis de huid goed te verzorgen. Wij geven u advies in de producten die u het beste kunt gebruiken. Doordat je huid is behandeld is deze veel beter dan voor de behandeling in staat om de werkzame stoffen van de huidproducten op te nemen.

Ook is je huid iets gevoelige voor bijvoorbeeld zonlicht en andere stoffen. Het is daarom belangrijk om op te passen met zonlicht. Maar wij voorzien u uiteraard met alle informatie die u nodig heeft vooraf en na de behandeling.

Salons de Bock by-Miranda is de Microdermabrasie specialist

Huidtherapeute Miranda de Bock is gespecialiseerd in het verbeteren van uw huid met Microdermabrasie. We zijn uiteraard ANBOS gecertificeerd en hebben opleidingen gevolgd op HBO niveau. Wij hebben een compleet programma aan Microdermabrasie behandelingen. Hierdoor krijg je de meest optimale Microdermabrasie behandeling voor jouw specifieke huid. Voor iedere huidconditie is er wel een Microdermabrasie behandeling, zelfs voor de gevoelige huid. Door vooraf uw huid goed te analyseren passen wij de behandeling aan zodat deze een optimaal resultaat zal geven bij u.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »