Sothys diepte reiniging van uw gezichtshuid voor een schone stralende huid.

  • Geplaatst op
  • Door Sothys Australia + Miranda de Bock
  • 0
Sothys diepte reiniging van uw gezichtshuid voor een schone stralende huid.

Sothys heeft gevarieerde producten om uw gezicht mee schoon te maken, voor alle huidtype en huidproblemen is er een of een setje aan oplossingen. Dagelijkse, wekelijkse en/of tijdelijke routines thuis zorgen voor het optimale resultaat. Van zachte crème reiniging, tot zachte peelende reiniging met rijstkorrels of klei tot nog actievere producten met bv Salicylzuur om de poriën en de dode hoornlaag weg te bruisen.

Gezicht reiniging thuis.

Thuis je gezicht huid goed schoonmaken. De dode hoornlaag verwijderen, het vuil in de poriën verwijderen, zorgt ervoor dat je dagelijkse verzorgingsproducten nog beter op je huid kunnen inwerken en een maximaal resultaat bereikt wordt. Je huid wordt gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe huid, en de opname van de werkstoffen zoals hyaluronzuur-Vit-C-Peptides-Algen en ga zo maar door dringt dieper in je huid.

Je huid voelt weer zacht en krijgt een frisse kleur.

Je vindt de producten in mijn webshop www.schoonheidscreme.nl waarvan ik de links onder dit bericht zal plaatsen.

Essentiële huidvoorbereiding.

Maximaliseer uw huidverzorging en verbeter de resultaten met de Sothys 3 Step Skin Prep!

Stap 3:Wekelijkse diepe reiniging

Enzymreiniging richt zich op oppervlakkige verstopping, emulgeert ophopingen van biologisch afval en milieuverontreinigende stoffen.

Kies je Deep Cleanser!

Morning Cleanser

Een milde, dagelijkse enzymreiniger met kamille, richt zich op oppervlakkige verstopping bij drogere of gevoelige huidtypes, of

Desquacrem

Een diep biologisch reinigend product om vette uitscheidingen te verteren en verharde wasachtige afzettingen in de normale tot vette huid te verzachten, of

Desquacrem Forte Microderm

Een intensieve reiniger met diepe poriën met 2% salicylzuur en rijstmicrokorrels om de verstopte huid te ontstoppen en vroegtijdige huidveroudering op te fleuren.

Hoe te gebruiken?

Gebruik na het reinigen of exfoliëren 1-3 x per week. Gebruik een kleine hoeveelheid (1/2 ml of een maat pinda) om het product over het hele gezicht en halsgebied te verspreiden. Masseer met vochtige vingertoppen 1 minuut in met stevige cirkelvormige actie. Laat het vervolgens 2-3 minuten intrekken. Emulgeer met vochtige vingertoppen om het product terug naar het huidoppervlak te brengen. Gebruik lauw water meerdere keren af ​​tot de huid vrij van het product voelt.

Aarzel niet om uw schoonheidsspecialist van Sothys om advies te vragen. Zij kan u adviseren welke producten het beste passen bij de behoeften van uw huid.Dat kan uiteraard via ons mailadres

Exclusief in Sothys Klinieken en Spa's en hier in de webshop

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »