Groothandel voor Schoonheidsspecialistes

Vraag nu uw inlogcode aan, zodat u tegen hoge kortingen bij ons kunt inkopen!

Salons de Bock by Miranda is groothandel / distributeur voor diverse merken. Heeft u een eigen schoonheidssalon en bent u officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan kunt u bij ons al uw materialen, producten, en de inrichting van uw salon bestellen.

Door onze jarenlange praktijkervaring kunnen wij u perfect ondersteunen en adviseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wij zijn niet alleen een groothandel die producten verkoopt, maar spreken ook uit eigen ervaring met onze eigen salon en meer dan 25 jaar ervaring in de praktijk.

Daarom zijn wij geselecteerd door een aantal gerenormeerde merken om als distributeur hun producten te leveren aan de schoonheidsbranche.

Salons de Bock by Miranda is de groothandel voor de schoonheidsspecialist en verkoopt saloninrichting zoals behandelstoelen, tabourets, instrumententafels en salonapparatuur. Daarnaast vind u bij ons een uitgebreid assortiment aan instrumenten, cosmetica, bedrijfskleding en disposables voor de totale beauty branche.

Schoonheidscreme.nl  is meer dan alleen een webwinkel. Wij hebben ook onze eigen praktijk in Geleen. Wij spreken dus uit eigen ervaring wanneer we u adviseren. Wij zijn zelf gediplomeerde schoonheidsspecialiste en huidtherapeute. We maken het u makkelijk en bezorgen alles bij u thuis of op de zaak. Als groothandel voor schoonheidsspecialistes verzenden en bezorgen wij in heel Nederland, België, Duitsland en andere landen in Europa.

 


 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »