Schoonheidscreme.nl - specialist voor uw huid

Schoonheidscreme.nl is onderdeel van Salons De Bock by Miranda, schoonheidssalon en leverancier voor al uw schoonheidsproducten zoals Sothys, Mila d'Opiz en Rolf Stehr.
Wij leveren zowel aan consumenten als aan schoonheidssalons.

Uitsluitend topmerken worden door ons geleverd. Geen commerciële producten die u bij de drogisterij of parfurmeriewinkel kunt kopen, maar uitsluitend professionele producten. Naast de producten voorzien wij u ook graag van advies. Heeft u al geruime tijd problemen, bent u al bij verschillende salons geweest maar komt u maar niet van uw problemen af. Neem contact met ons op want wij kunnen u zeer waarschijnlijk wel helpen.

Miranda de Bock zijn meer dan een schoonheidsspecialiste. Zij heeft jarenlange ervaring en kan uw huid als geen ander analyseren, verzorgen, verbeteren en problemen die andere niet konden verhelpen toch doen verdwijnen. Naast onze kennis gebruiken we daarbij uitsluitend de beste producten om uw huid te verzorgen, reinigen en verbeteren. 

Naast particulieren leveren wij ook producten aan Schoonheidssalons. Wij zijn officieel distributeur van verschillende merken. Wij leveren alles voor de professionele salon. De producten maar ook de apparatuur voor uw inrichting. Succesvolle salons kiezen heel bewust voor de leverancier die ondersteuning biedt, kwaliteit levert en hen daardoor aan een gezonde klantenstroom helpt. 

Consumenten kunnen direct in onze webshop bestellen en betalen. De bestelde goederen worden per direct bij u thuis afgeleverd. Onze webshop wordt nog dagelijks uitgebreid met nieuwe producten. Nieuwe crèmes, lotions en parfums die uw huid verzorgen, optimaliseren en aantrekkelijker maken.

Schoonheidsspecialistes en andere zakelijke klanten moeten zich eerst bij ons aanmelden en een inschrijving overleggen bij de Kamer van Koophandel. U krijgt dat een speciale code waarmee uw inkoopkortingen direct verrekend worden bij uw bestelling. Inkoopkortingen kunnen wel oplopen tot 40% afhankelijk van het type product en hoeveelheid.

Salons de Bock by Miranda is al 30 jaar het vertrouwde adres voor zowel uw behandeling, advies en producten. Voor meer informatie kunt u altijd kijken op de website van onze salon in Geleen. Of kom geheel vrijblijvend een keer langs. U kunt daarvoor altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Schoonheidscreme.nl (handelsnaam van Salons de Bock by Miranda)

Marisstraat 26a
6165 AS  Geleen
Mobiel: +31 6 26 87 72 26

KVK 69466491
BTW NL001817676B39
Bankrekening NL88KNAB0620114665   SWIFTCODE: KNABNL2H

[email protected]

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »