Verzenden & retourneren

Verzendkosten:

Verzending op basis van vooruitbetaling, iDeal, Paypal, Belgische Online methodes en andere Europese standaarden.

Wij verzenden de bestelling voor u zodra wij uw bank/girobetaling/iDEAL/Paypal betaling hebben ontvangen. Voor bestellingen in Nederland tot € 80,- brengen wij € 5,95 verzendkosten in rekening. Bestellingen boven de € 80,- worden gratis bezorgd m.u.v. inrichting zoals behandelstoelen, instrumententafels, nageltafels en grote apparaten die op een pallet verzonden moeten worden.

Voor bestellingen in België en andere Europese landen tot € 120,- brengen wij € 9,10 verzendkosten in rekening. Bestellingen boven de € 120,- worden gratis bezorgd m.u.v. inrichting zoals behandelstoelen, instrumententafels, nageltafels en grote apparaten die op een pallet verzonden moeten worden.

Voor de verzendingen van grote hoeveelheden vloeistoffen, volumineuze, kostbare artikelen en een gewicht meer dan 20 kilo worden de daadwerkelijke verzendkosten in rekening gebracht.

Voor verzending van behandelstoelen, inrichting en motoren worden de daadwerkelijke verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht de hoogte van het aankoopbedrag, tenzij anders overeengekomen. U ontvangt hiervoor eerst een pro forma nota. Inrichting (behandelstoelen, tafels) kunnen wij ook zelf bezorgen in geheel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden voor € 75,- ex. btw.

Bovengenoemde kosten worden indien van toepassing apart op de factuur bijgeteld.

Afhalen tegen contante betaling

U kunt uw bestelling afrekenen middels contante betaling of d.m.v. pinnen. Bij afhalen betaald u uiteraard geen verzendkosten. Voor het afhalen van bestellingen dient ten aller tijden wel een afspraak te worden gemaakt.

Levertijden:

Wij streven naar een zo kort mogelijke levertijd, bestelopdrachten worden in de regel de volgende werkdag geleverd. Echter moet uw bestelling dan wel voor 15:00 uur zijn geplaatst en betaald. Wij kunnen echter geen aansprakelijkheid voor te late levering aanvaarden. Saloninrichting wordt op afspraak geleverd begane grond voor de voordeur drempel.

Retourneren:

Alle producten kunnen altijd in de ongeopende originele verpakking worden geretourneerd. Stuurt u ons hiervoor dan even een mailtje waarin u aankondigt dat de bestelling retour komt. Zodra wij de producten in originele en ongeopende staat weer van u hebben ontvangen storten wij het geld terug op uw rekening.
Reeds geopende verpakkingen kunnen wij helaas niet terugnemen. 


De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »