Verzenden & retourneren

Verzendkosten:

Verzending op basis van vooruitbetaling, iDeal, Paypal, Belgische Online methodes en andere Europese standaarden.

Wij verzenden de bestelling voor u zodra wij uw bank/girobetaling/iDEAL/Paypal betaling hebben ontvangen. Voor bestellingen in Nederland tot € 200,- brengen wij € 3,85 verzendkosten in rekening. Bestellingen boven de € 200,- worden gratis bezorgd m.u.v. inrichting zoals behandelstoelen, instrumententafels, nageltafels en grote apparaten die op een pallet verzonden moeten worden.

Voor bestellingen in België tot € 200,- brengen wij € 5,95 verzendkosten in rekening. Bestellingen boven de € 200,- worden gratis bezorgd.

Voor de verzendingen van grote hoeveelheden vloeistoffen, volumineuze, kostbare artikelen en een gewicht meer dan 20 kilo worden de daadwerkelijke verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijden:

Wij streven naar een zo kort mogelijke levertijd, bestelopdrachten worden in de regel op dezelfde werkdag verwerkt. Echter moet uw bestelling dan wel voor 15:00 uur zijn geplaatst en betaald. Wij kunnen echter geen aansprakelijkheid voor te late levering aanvaarden.

Retourneren:

Alle producten kunnen altijd in de ongeopende originele verpakking worden geretourneerd. Stuurt u ons hiervoor dan even een mailtje waarin u aankondigt dat de bestelling retour komt. Zodra wij de producten in originele en ongeopende staat weer van u hebben ontvangen storten wij het geld terug op uw rekening.
Reeds geopende verpakkingen kunnen wij helaas niet terugnemen. 


De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. 

Transport organisaties:

We versturen de producten met PostNL, DHL, DPD of welke andere professionele verzendservice uw bestelling zo goedkoop mogelijk en snel mogelijk kan leveren. Het is dus mogelijk dat op verschillende momenten een andere bezorgmaatschappij uw bestelling komt bezorgen.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »