Betaalmethoden

Veilig betalen met Mollie bij schoonheidscreme.nl:

Alle betalingen die u doet bij schoonheidscreme.nl worden afgehanddeld via een beveiligde SSL internetverbinding van Mollie. Mollie is een van de grootste betalingsproviders en zorgt dat alle betalingen veilig worden afgehandeld. Dit geldt zowel voor iDeal, Paypal en alle andere betalingsmethodes. Door de SSL software wordt de betalingsinformatie versleuteld en zijn uw gegevens voor niemand zichtbaar. Ook niet voor ons als webshop. Je herkent onze veilige verbinding aan het groene slotje in de browserbalk en de https vermelding. Het is dus veilig om te betalen bij Schoonheidscreme.nl.

Iedere bestelling wordt per e-mail bevestigd. Het is dus belangrijk dat u uw e-mailadres correct wordt opgegeven.

iDEAL:

Met iDEAL is het eenvoudig, snel en veilig betalen. Alle betalingen lopen via de betaalmethode van uw eigen bank. Betalen met iDEAL is GRATIS.

U kunt bij het plaatsen van een bestelling de iDEAL betaalmethode kiezen. U wordt vanzelf doorgestuurd naar uw eigen bank waar de betaling plaatsvind. Het te betalen bedrag wordt direct afgeschreven en wij ontvangen van uw bank direct een betalingsbevestiging van uw bestelling. Uw order wordt dan dezelfde dag verwerkt.

iDEAL wordt gebruikt door alle Nederlandse banken.

Let op: sluit na het afronden van uw bestelling niet gelijk uw internetvenster. Ook als u via iDeal betaalt is het van belang dat u terugkeert naar onze webshop en dit venster niet onmiddellijk sluit. Dit in verband met het goed verwerken van uw bestelling door de webwinkel!

PAYPAL:

PayPal is een online betaalmethode om eenvoudig geld over te boeken tussen verschillende PayPal accounts op basis van uw e-mailadres. De betaling met PayPal verloopt dan via bijvoorbeeld uw creditcard of betaalrekening die gekoppeld is aan het Paypal account.

Betalen met PayPal is goedkoper en veiliger voor de webshop dan betalingen met Creditcards direct. Maar er zitten wel kosten aan verbonden. Daarom rekenen wij voor betalingen met Paypal enige extra kosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de grote van uw bestelling. De exacte kosten worden aan u getoond tijdens het bestelproces.

Met de kopers bescherming van PayPal kunt u na overleg van het bewijs van retourzending direct bij Paypal uw geldt terug vragen. U bent daarvoor niet afhankelijke van de webwinkel.

Een voordeel voor de consument in het gebruik van PayPal is dat de informatie van de betaalrekening of creditcard niet zichtbaar wordt voor de webshop. Met PayPal is uw data daardoor geheel afgeschermd.

BANKOVERSCHRIJVING:

U kunt tijdens het bestelproces ook kiezen om het te betalen bedrag zelf over te schrijven via een bankoverschrijving. NL88 KNAB 0620114665 SWIFT: KNABNL2H

Na het ontvangen van de factuur (per E-mail) maakt u het totaalbedrag over naar Schoonheidscreme.nl. Na ontvangst van de betaling wordt de order verwerkt en de goederen verstuurd. Vermeld altijd het factuurnummer, zodat wij weten dat de betaling van u is. 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »