Pigment vlek

De tekenen van de tijd beperken zich niet tot rimpels. Pigment storingen en vlekken kunnen ook bij het ouder worden verschijnen. Een doffe teint en pigmentvlekken zijn zichtbare tekenen die een gezicht vroegtijdig oud kunnen maken.

Om de huid stralend en harmonieus te houden, heeft Sothys [W.}+ ontwikkeld.
Dit high performance behandelingsprogramma voor ieder huidtype is gericht op een tweevoudige oplossing:

  • een heldere teint
  • doelgerichte aanpak van pigmentvlekken

De prachtige egale teint straalt van licht en jeugdigheid.

HET COMPLEXE CLARTÈ [W]+

Door de exclusieve Sothys-combinatie van moleculen die bekend staan om hun ophelderende werking ( geënt azelaïnezuur, gevectoriseerde vitamine C en vitamine PP) werkt het comples [W]+ als een lichtimpuls op de huid die de teint stralend perfect egaal maakt.

  1. optimaal celvernieuwing
  2. vermindering van de synthese van de melanine
  3. beperking van de overdracht van melanine
  4. balans tussen de verspreiding en weerkaatsing van het licht.


KIJKT U OOK EENS NAAR DE SERIE PORE REFINER SYSTEM
Verwijde porën maken onregelmatigheden van de teint en pigmentvlekken nog zichtbaarder, terwijl een vernauwde porie de huid zichtbaar mooier maakt. De kern van deze serie bestaat uit verzorgende oplossingen die de porie fijner maken en de teint perfectioneren, voor een mat vlekkeloos eindresultaat.

YUZU VOOR EEN STRALENDE EGALE TEINT TEGEN PIGMENTVLEKKEN BERNARD CASSIERE

Een vale teint en pigmentvlekken kunnen zich voordoen op elke leeftijd, maar niet enkel en alleen. Overmatige blootstelling aan de zon, tijdelijke situaties ( inname anti-conceptie, zwangerschap, darmproblemen) of ook luchtbvervuiling kan leiden tot een vale teint, of zelfs het verschijnen van bruine vlekken op het geicht, de hals het decolleté en de handen. Ze worden hyperpigmentatie genoemd. Dankzij de expertise,de formulering de inspiratie uit de behandelingen in Azië heeft BERNARD CASSIÈRE een complete verzorgingslijn gecreëerd op basis van extracten van Yuzu en Witte thee van natuurlijke ( Bio& fair-trade) oorsprong, om de huid te verbeteren en de huidskleur te egaliseren.

De Yuzu is een citrusvrucht afkomstig uit Oost-Azië. Japan is de 1e producent mar ook de 1e verbruiker ! Het gaat hier waarschijnlijk om een kruiing tussen twee citrus soorten.

Witte thee is een niet- geoxideerde thee. Hij ondergaat weinig bewerkingen en zijn bladeren zijn aan een veel minder lang drogongsproces onderhevig dan andere soorten thee, hetgeen de bladeren in staat stelt langer hun befaamde heilzame werking te behouden. VOLGENS RECENTE STUDIES IS DE WITTE THEE ONTDEKT ALS DE MEEST STERKE OXIDANT UIT DE NATUUR.

Het Japanse volksgeloof wil dat men een bad met Yuzu neemt de dag van de winterzonnewende ( korste dag van het jaar). Het helpt de zichtbare ouderdomstekenen van de huid te beperken, zuivert en hydrateert. Bernard Cassiere heeft hem vooral gekozen voor het cel-vernieuwende vermogen en zo de onregelmatigheden van de huid te verminderen.

 

Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »