Pigment vlek Sothys Paris Pigmentatiemanagement Mila d'Opiz white Shade, bernard cassière Yuzu

Sothys Paris Pigmentatiemanagement

Het beste uit wetenschap en natuur.

Ontdek 6 producten voor een stralende, egale en pigmentvlekvrije huid! 

Biologisch witte brandnetelextract (patent aangevraagd Frankrijk nr. 2302520), afgeleid van het geavanceerde onderzoek van Sothys, richt zich op en behandelt alle soorten donkere vlekken.Ontdek het nieuwe Pigmentation Management-assortiment: 6 nieuwe producten

Alle vrouwen dromen van een stralende, egale en vlekkeloze huid. De nieuwe lijn voor pigmentatiebeheer is ontworpen om aan deze universele behoefte te voldoen en zich tegelijkertijd op meer specifieke problemen te richten:

Jeugd: degenen die de huid willen beschermen tegen de tekenen van veroudering

Pigmentvlekken: Huid met alle soorten donkere vlekken (zwangerschap, zon, veroudering, acne, etc.)

Uitstraling: Degenen die op zoek zijn naar een egale stralende huid. Om aan deze universele behoefte te voldoen, presenteert Sothys een geheel nieuwe lijn bestaande uit een professionele behandeling en een schoonheidsroutine van 6 producten voor thuisgebruik. Deze nieuwe, krachtige verzorgingslijn is het resultaat van de expertise van Sothys geavanceerde onderzoek. De kern van dit wetenschappelijk hoogstandje is een exclusief gepantanteert ingrediënt.  

1. Nettoyant visage illuminateur (€ 45,- 125 ml) is een gel-crème textuur die verandert in een rijk omhullend en heerlijk zacht schuim. De huid is schoon, behoudt haar natuurlijke hydratatieniveau en pigmentvlekken nemen dag na dag zichtbaar af bij 86% van de vrouwen.

2. Essence rénovatrice de teint (€ 45,- 200 ml) breng je aan voor het serum de verzorgende crème. Het lichte melkachtige laagje, ook wel pre-serum genoemd, versmelt met de huid om pigmentvlekken aan te pakken, de huid te hydrateren en de teint weer te laten stralen. Het versterkt het effect van de volgende stap.

3. Sérum focus taches (€ 85,- 30 ml) is een uiterst doeltreffend concentraat met een lichte textuur die snel intrekt. Het serum pakt zowel beginnende, zichtbare en oude pigmentvlekken aan. Klinisch bewezen: al na 1 maand zijn pigmentvlekken minder zichtbaar en minder donker en na 2 maanden zichtbaar minder groot.

4. Crème focus taches (€ 75,- 50 ml) is een lichte crème met een ’tweede huid’ effect en een dubbele werking: bestrijdt vlekken en zorgt voor een jongere uitstraling. Het glow-complex wordt gecombineerd met een azelaic acid derivative voor nog meer efficiëntie bij de regulatie van pigmentvlekken. Omdat een stralende huid ook een goed gehydrateerde huid is, is deze crème aangevuld met een hydra-plumping-complex rijk aan hyaluronzuur.

5. Fluide protecteur jeunesse SPF 50 (€ 45,- 50 ml) is de 5e stap in het verhelderende beautyritueel want het voorkomen van pigmentvlekken begint met een dagelijkse bescherming tegen de zon. Deze fluide pakt de vlekken aan en breedspectrum UVA-UVB bescherming.

6. Masque sublimateur d’eclat (€ 52,- 50 ml) is een kalmerend gezichtsmasker dat je ook als handmasker kunt gebruiken voor een gekalmeerde, zachte en stralende huid.

PIGMENTVLEKKEN:Biologisch wit brandnetelextract: Staat bekend om zijn rijke gehalte aan fenolverbindingen, met name flavonoïden. Geavanceerd onderzoek van Sothys heeft aangetoond dat dit extract de expressie van drie belangrijke genen die betrokken zijn bij het fenomeen pigmentvlekken met 90%** kan verminderen.

UITSTRALING Gestabiliseerde vitamine C Gerenommeerd oplichtend actief ingrediënt, kan inwerken op het melanogenese proces. Op deze manier vermindert het de vorming van melanine en vermindert het de pigmentatie van melanine die al aanwezig is in de opperhuid.

JEUGDIGHEID Gestabiliseerde vitamine C Verjongend actief ingrediënt dat kan inwerken op de synthes van Hyaluronzuur en Collageen.

Ik heb veel last van oude pigmentvlekken: - ik volg dagelijks het complete verzorgingslijn met de 6 producten Pigmentation management - mistens 2x per jaar ga ik naar een instituut voor een proffessionele behandelkuur. - Ik gebruik 's avonds de Capsules rénovatrices jeunesse à la vitamin C.

Ik ben nog jong, maar sinds mijn zwangerschap heb ik last van pigmentvlekken: -Ik gebruik regelmatid ESSENCE in mijn huidverzorgings routine.- Ik gebruik het SERUM voor en na de zomer als kuur van 3 tot 4 maanden. - Ik combineer het altijd met een SPF50 om nieuwe pigmentvlekken te voorkomen. - Een keer om de 3 maanden ga ik naar het instituut voor een proffessionele behandeling.

Bij mooi weer wil ik mijn huid beschermen tegen pigmentvlekken of voorkomen dat ze verergeren: Gebruik ik het duo SÉRUM FOCUS TACHES + SPF50 PIGMENTMANAGEMENT.- na de zomer ga ik naar de salon voor minstens één behandeling of als het even kan voor een behandelkuur. - na de zomner gebruik ik 's avonds gedurende 2 maanden de Capsules rénovatrices jeunesse à la vitamine C.

Ik wil de jeugdige uitstraling van mijn huid behouden:- ik wissel mijn gebruikelijke Crème Jeunesse en de CRÈME FOCUS TACHES het hele jaar door af. - In de zomer voeg ik SÉRUM FOCUS TACHES het hele jaar door af. In de zomer voeg ik SÉRUM FOCUS TACHES + SPF50 toe aan mijn Sérum + CRÈME jeunesse routine.

Algemeen: - Ik kan op ieder moment een of meer producten van de lijn Pigmentation management gebruiken, gecombineerd en afgewisseld met de verzorgingsproducten Jeunesse en Hydratation.

KRIJG EEN HELDERE, GELIJKE HUID MET MILA D'OPIZ WHITE SHADE; Deze lijn bevat de voordelen van bloemenextracten en sheaboter om pigmentatieproblemen effectief aan te pakken en tegelijkertijd uw huid te beschermen tegen UV-schade, waardoor u een stralende teint krijgt.

Mila WHite shade vision dag- en nachtcrème: De sterk geconcentreerde speciale formule hydrateert en verjongt, verheldert pigmentstoornissen en donkere huidtinten. De 24-uurscrème bevat een combinatie van actieve ingrediënten, waaronder bloemenextracten en sheaboter, die de vorming van nieuwe pigmentvlekken voorkomt en melanine vermindert. +

Mila White Shade Vision Serum: Vision Serum is een pure, effectieve en intensieve essence die de huid lichter maakt en pigmentatiestoornissen, ouderdomsvlekken, sproeten en andere huidonregelmatigheden zichtbaar verbetert. Het geïntegreerde UV-systeem beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van UV-stralen.

Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »