Donkere kringen ogen, wallen en lachrimpels

Ogen:wallen, kringen en lachrimpels.

Het gevoelige stukje huid rondom de ogen is erg kwetsbaar en heeft een andere structuur huid dan de rest van het gezicht.

WALLEN:

Ontstaan door overtollige huid, vocht en/of vet. Het bindweefsel dat je vet onder de ogen op zijn plaats moet houden wordt met de jaren steeds minder stevig. Wat veel mensen niet weten is dat wallen voor 90% uit vet bestaan en niet uit vocht. Het kan een erfelijke oorzaak hebben. Als de oogkas te klein is voor het vetkussentje waardoor het uit puilt en zichtbaar is en uit ziet als oogwallen. Ook verkeerde voeding kan een oorzaak zijn, lagere weestand, alcohol en roken.

Neem voldoende nachtrust

Probeer stress te vermijden

Vermijd cafeïne, zout, alcohol en nicotine.

 

KRINGEN:

Donkere groeven onder de ogen die meestal veroorzaakt worden door verminderde doorbloeding van de huid en omdat de huid dunner wordt.

Dit geeft vaak een vermoeide uitstraling. De kleur kan ook erfelijk bepaald zijn. Pigment is doorgaans donkerder dan de rest van de huid. Maar kan ook komen door een tekort aan vocht onder het oog. Dit zorgt ervoor dat de bloedvaten onder je ogen vergroten en opzwellen met donkere kringen tot gevolg. Deze verminderde doorbloeding en vocht kunnen beide veroorzaakt worden door oa ziekte of slaapgebrek.

Kringen bestrijden! Zorg voor voldoende waterinname, nachtrust en gezond leven. Hydraterende producten voor de ogen. Vitamine- C heeft een gladmakend effect. Hyaluronzuur vult het rimpeltje op en geeft vocht. Reflecterende deeltjes maken dat de kringen een stuk minder opvallen. ( le Secrets de Sothys serum Yeux et lèvres)

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »