Vette Huid

 

Definitie en kenmerken:

Een jonge vette huid heeft grote poriën, een vettige en glimmend aanzien en een dikke opperhuid, die tevens te sterk is verhoornd, waardoor de huid een vale kleur heeft.
De poriën zijn dikwijls verstopt met ingedikte talg, die niet voldoende heeft kunnen afvloeien door de te sterke verhoorning van de opperhuid. Een te sterk verhoornde huid kan de talgafvoergangen blokkeren.
Talgophopingen in de talgafvoergangen noemt men comedonen ( comèdo of mee-eter).

De comedonen kunnen harder of zachter van samenstelling zijn.
Ze kunnen bovendien afhankelijk van de mate van de verhoorning van de talgafvoergang in meer of mindere mate van de buitenlucht zijn afgesloten. Aldus onderscheidt men de open comedonen of dichte comedonen, in de literatuur genoemd black heads en white heads.

Bij open poriën kunnen deze bovendien geblokkeerd zijn door stof en vuil van buitenaf.
Indien de talgafvoergangen door een hoornvliesje zijn afgesloten kunnen zich onderhuids kleine holten vormen, waarin zich zachte talgsubustanties kunnen ophopen. men noemt dit talgcysten.
Indien de talgklieren in ontsteking geraken, spreekt met van acne.
Zowel grote talgklieren als overmatig funktionerende talgklieren blijken gemakkelijk te kunnen ontsteken. een vette en overvette huid vertoont daarom een grote aanleg voor acne.
Comedonen, zowel white heads als black heads en kleine cysten in de afvoerbuisjes van de talgklieren kunnen dikwijls de ontstekingen veroorzaken, alhoewel ook hormonen en bacterieën belangerijke oorzaken kunnen zijn.

SKIN CLEAR, MILA D'OPIZ

“geeft de huid een gelijkmatig en fris aanzien”
Skin Clear biedt u een scala aan producten welke speciaal ontwikkeld werden voor de onzuivere huid met acné of de vette huid met grove poriën. Dit leidt vaak tot een vale teint en een onregelmatig huidbeeld welke veroorzaakt worden door de volgende factoren:

  • toename van de talgproductie
  • verstopte poriën
  • slechte huidconditie

Skin Clear is gebaseerd op deze kennis en ontwikkelde een nieuwe innovatieve serie naar de behoefte van de vette en gemengde huid. Het zorgvuldig diep reinigen van de huid, het verwijderen van onzuiverheden en dode huidcellen, zorgen voor een zichtbare en permanente verbetering van de huidconditie. Geeft de huid een gelijkmatig en fris aanzien.

Pagina 1 van 10
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »