Bernard Cassière Soins peau parfaite au Yuzu, Lotion révélatrice d'eclat, Lotion révélatrice d'eclat, Yuzu daily glow new skin lotion

€28,00 Incl. btw
Levertijd:

Bernard Cassière Yuzu perfect glow care, Yuzu daily glow new skin lotion

Dag na dag een stralender huid. Verrijkt met glycolzuur, Yuzu en witte thee van natuurlijke oorsprong. Helpt tegen pigment( ouderdom)vlekken, voor een meer egaal en frisse uitstraling. De huid wordt per dag gladder en stralender. Deze lotion werkt als een vloeibare peeling en geeft je huid een boost.

Voorkom contact met de ogen.

De Yuzu: is een citrusvrucht afkomstig uit Oost-Azië. Japan is de belangrijkste producent en ook de eerste consument. Yuzu is zeker een hybride tussen twee verschillende citrussoorten. Yuzu werd geïntroduceerd in de perfecte glow skin-behandeling om de celvernieuwing te verbeteren en zo de onregelmatigheden van de teint zichtbaar te verminderen.

Voorkom en behandel ouderdomsvlekken Verhelder en egaliseer de teint Tweemaal daags aanbrengen met 2 wattenschijfjes op het hele gezicht, hals en decolleté. Vermijd de oogcontour. Volg de instructies voor gebruik en overschrijd het aantal aanbevolen toepassingen niet. Vermijd contact met de ogen.

Bevat glycolzuur, kan de gevoeligheid van de huid voor de zon vergroten. Gebruik zonnebrandcrème en beperk de blootstelling aan de zon tijdens de applicatieperiode en tot een week na het stoppen van het gebruik.!!!!!!!

Verfijnde huidtextuur na 7 dagen = 27%, na 15 dagen = 82%, na 30 dagen = 97%

Stralende huid na 7 dagen = 23%, na 15 dagen = 80%, na 30 dagen = 100%

Na 60 dagen zijn donkere vlekken: - Gereduceerd = 42% - Minder donker = 38% - Minder = 28% - Minder uitgebreid = 23%

Zelfevaluatie, 21 modellen, tweemaal per dag gedurende 60 dagen gebruikt.

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »