MGC Derma

MGC Derma is synoniem voor pure en luxueuze beauty en huidverzorging innovatie. Het is niet voor niks dat er veel aandacht voor dit merk is. MGC Derma heeft diverse beauty awards gewonnen waaronder de beauty shortlist award 2019 en een eervolle vermelding van de Notebook (mirror) beauty awards 2018. Het merk is ontwikkeld door experts op het gebied van natuurlijke huidverzorging en wij hebben gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige ingrediënten.

Download de brochure

DE MGC DERMA HANDTEKENING

AQUIOL™

Aquiol is een MGC Derma-gepatenteerde verbinding van 99% pure CBD die wordt opgenomen in onze crèmes op waterbasis. Het zorgt voor een superieure afgifte in de huid en versterkt de eigenschappen van onze andere pure en effectieve ingrediënten. Het bevat ook hoge concentraties vitamine A, B, D en E en antioxidanten om celbeschadiging te voorkomen, verminderen en herstellen.

AIRLESS POMP

Al deze producten zijn opnieuw geformuleerd en zijn beter dan ooit. Deze gloednieuwe airless pomp houdt het product puur, zodat de ingrediënten elke dag puur blijven, net als de dag dat ze werden geselecteerd.

VOORDELEN
 
VITAMINE C
De producten bevatten vitamine C. Het stimuleert de collageensynthese en biedt anti-oxidanten bescherming, helpt foto-schade te verminderen, verheldert de huid.
 

AGELESS

Speciaal samengesteld met natuurlijke actieve ingrediënten om rimpels het hoofd te bieden, dit assortiment geeft je huid een helpende hand voordat de tekenen van veroudering duidelijk zichtbaar worden. Verbeterd door Cannabidiol (CBD) met een hoge zuiverheid, zal dit assortiment helpen om je huid er steviger en jonger uit te laten zien met minder rimpels en een natuurlijke, frisse gloed!

Everyday

Uniek geformuleerd met zeer zuivere Cannabidiol (CBD) en natuurlijke actieve ingrediënten, dit assortiment hydraterende maskers, scrubs en crèmes zal de huid zacht, glad en gehydrateerd laten aanvoelen.

Revive

Dermatologische producten die strikte, vrijwillige klinische tests ondergaan, de Repair-lijn vertegenwoordigt de echte waarde van op fytocannabinoïden gebaseerde huidbehandelingen:
bewezen succes en impact op het welzijn van gebruikers met meetbare verbetering na 30 dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »