Bernard Cassiere Soins Haute Hydratation Hydra-Lock Bambou-Aloe Vera Crème Haute Hydratation

€42,85 Incl. btw
Artikelnummer: 0218291
Levertijd:

Bernard Cassiere Soins Haute Hydratation Hydra-Lock Bambou-Aloe Vera Crème Haute Hydratation intensieve hydratatie crème.

Net zoals een tweede huid smelt deze comfortabele crème onder je vingertoppen in contact met de huid om deze te beschermen zoals een schild. De natuurlijke extracten van bamboe, aloe-vera,hyaluronzuren ( super vochtbinder !) verschaffen de vitamines, mineralen en aminozuren die noodzakelijk zijn voor de frisse uitstraling.

Een extract van het Japanse meiklokje, in combinatie met plantaardige vetten zorgt voor een super bescherming tegen vochtverlies van je huid. Speciaal voor de droge of zeer gehydrateerde huid bevat deze crème ook karité boter om te voeden en te versoepelen.

s'Morgens aanbrengen op een perfect gereinigde huid.

Tegenwoordig is hydratatie de populairste beautyclaim wereldwijd! Dehydratatie kan bij alle huidtypen voorkomen, zelfs bij de vette huid! Het vocht stroomt van de dermis (lederhuid) naar de epidermis(opperhuid) waar het aan de oppervlakte gedeeltelijk verdampt: het onmerkbaar vochtverlies bedraagt 100 tot 300 ml/dag! Een gedehydrateerde huid heeft een tijdelijk vochttekort afhankelijk van de externe omgeving, vermoeidheid, stress. De teint wordt dof, de huid gaat minder stralen, is minder strak en voelt minder soepel aan. Tegen dit probleem heeft Bernard Cassière een nieuw Hydra-lock concept ontwikkelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »