Bernard Cassiere Anti-Age Premium Crème Contour Yeux Diamant

€77,50 Incl. btw
Artikelnummer: 0218271
Levertijd:

Bernard Cassiere Anti-Age Premium Crème Contour Yeux Diamant

Verrijkt met sodium hyaluronaat, helpt deze oogcontour crème de kleine rimpeltjes van de oogomtrek glad te strijken en te verminderen door te hydrateren. Extracten van Siegesbeckia orientalis of Zijdeboom werken als een cosmetische lifting op het bovenste ooglid, en helpen oogwallen te verminderen voor een jongere blik. Een peptide met oorsprong uit de zee en met een opspannend effect helpt bij het opbrengen de kraaienpootjes glad te strijken, voor een meer dynamische uitdrukking.

Breng ‘s morgens en ‘s avonds aan in combinatie met de crème en het serum. 

 

Omdat de huid vanaf 35-40 jaar moet strijden tegen verlies van glans, een oncomfortabel gevoel, onregelmatigheden van de huid, verlies van veerkracht en stevigheid, verschijnen van kraaienpootjes en rimpeltjes, heeft Bernard Cassière de lijn Time Interceptor ontwikkeld.
Nieuwe formule 

Voor deze nieuwe formule die berust op de laatste nieuwe ontdekkingen betreffende cosmetische anti-aging preventie, heeft Bernard Cassière het extract van de tijgernoot (aardamandel) geselecteerd. Deze actieve werkstof is afkomstig uit een
Afrikaanse plant behorende tot de papyrus familie en voorkomt het verschijnen van de ouderdomstekenen

Bernard Cassière heeft dit extract gekozen omdat het al eeuwenlang gebruikt wordt en bekend is om zijn strijd tegen de ouderdomsverschijnselen. Met name dankzij zijn werking op de elasticiteit en de versteviging van de huid, verschaft het extract van tijgernoot een werkelijk verhoogde doeltreffendheid van de serie Time Interceptor.

Resultaat: een huid die zichtbaar gladder en verstevigd lijkt: ze straalt van jeugdigheid!

Met Time Interceptor verbindt Bernard Cassière zich ertoe om de natuurlijke rijkdommen van onze planeet op een eerlijke manier te gebruiken. In deze anti-agingserie worden dan ook grondstoffen gebruikt die afkomstig zijn uit de Fair Trade handel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »