Sothys

Sothys specialist levert snel en gratis thuis. Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Levering in Nederland, België, Duitsland and other parts of Europe.

De meest ervaren Sothys huidtherapeute van Nederland biedt de producten van Sothys nu ook aan via de webshop. De online huidverzorgingswebshop voor consumenten met de beste adviezen en goede prijzen om uw Sothys producten online snel en eenvoudig te bestellen. De huidverzorgingsproducten van Sothys zijn al meer dan 60 jaar een succes. Sothys is altijd trouw gebleven aan de identiteit die haar gevormd heeft. De Sothys producten voor huidverzorging zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de beste schoonheidsinstituten.

Schoonheidscreme.nl (onderdeel van Salons de Bock by-miranda) biedt u nu de mogelijkheid alle huidverzorging en schoonheidsproducten van Sothys ook online snel en voordelig te kopen in onze webshop.


Als onderdeel van Salons de Bock by-Miranda voeren wij de Sothys producten al vele jaren en zijn wij een van de grootste leveranciers in Nederland en de Benelux. Salons de Bock by-Miranda is één van de meest ervaren schoonheidssalons en huidtherapeute van het zuiden.

Het succes dat ik in de afgelopen 28 jaar hebben gerealiseerd komt mede door de wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging door Sothys. De unieke formules die zijn ontwikkeld in onderzoekslaboratoria, gecombineerd met specifieke verzorgingen en massagetechnieken zorgen voor een maximaal resultaat bij onze grote schare internationale klanten. Deze luxueuze behandelingen die de klant en haar welzijn centraal stelt worden tot in alle details ontwikkeld door Sothys en door ons uitgevoerd. Juist door trouw te blijven aan de bekende formules en tegelijkertijd nieuwe oplossingen ontwikkelen geeft Sothys de kracht en belangrijke topposities in de veranderende wereld van schoonheid en huidverzorging in het bijzonder.

Voor ieder huidtype en huidprobleem is er een passende oplossing. Bij de producten en behandelingen van Sothys werken de schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten met de producten die sterker zijn dan de gemiddelde producten die u koopt voor thuisgebruik. Maar Sothys heeft ook producten voor thuisgebruik welke de resultaten ondersteunen van de behandelingen. Deze producten voor huidverzorging kunt u hier in de online webshop bestellen.

De wetenschappelijke testen die zijn gedaan door onafhankelijke instellingen hebben de werkzaamheid van de huidverzorging producten en behandelingen aangetoond en bewezen. Deze testen zijn zowel in-vitro als op mensen uitgevoerd en NIET op dieren. Alle producten voor huidverzorging worden daarom ook al sinds lange tijd aanbevolen door de vereniging Proefdiervrij.

Het geeft u een fris en stralend uiterlijk, wat u zelfvertrouwen geeft en van grote waarde is om uzelf prettig te voelen. Ieder persoon moet zichzelf dat gunnen.

DIGI-ESTHÉTIQUE® is de kern van de Sothys-programma's. Om de doeltreffendheid van uw behandeling te vergroten, heeft Sothys de methode Digi-Esthétique® ontwikkeld, een combinatie van acupressuur, modellering en drainage. Digi-Esthétique® is een echte sleutel tot welzijn voor lichaam en geest. U wordt ondergedompeld in een toestand van diepe ontspanning en het organisme wordt gerevitaliseerd om de circulatie van energieën en de opname van actieve producten te verbeteren. Aangezien de producten zeer specifiek zijn en voor ieder persoon anders moeten worden toegepast adviseren wij dan ook altijd om voor u de producten gebruikt een officieel Sothys specialist te raadplegen. Neem contact met ons op voor de juiste adressen.

Wanneer u vragen heeft over de onze huidverzorging producten of behandelingen neemt u dan alstublieft contact met ons op. Ik beantwoord graag uw vragen en adviseren u uiteraard in het gebruik van de Sothys producten.

Lieve groetjes, Miranda de Bock.

 

 

 

 

 

Pagina 1 van 11
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »