Mila D'Opiz Mila sensitive day cream

€32,95 €28,95 Incl. btw
Levertijd:

Mila D'Opiz Mila sensitive day cream

Deze lichte milde dagcrème beschermd en ondersteunt het natuurlijk functioneren van de huid. Het vochtgehalte in de huid wordt gereguleerd en ziet er stralend en fris uit.

de behoeften van de jonge, normale huid

De huid verandert met de jaren, het leven laat zijn sporen na. In de pubertijd kampen we vaak met een onzuivere huid, vanaf een leeftijd van 25 jaar ontdekken we de eerste rimpeltjes. De huid verliest aan elasticiteit. Maar ook het beschermen tegen negatieve omgevingsinvloeden is nodig. Een juiste huidverzorging op jonge leeftijd is belangrijk, zo blijft de huid zo lang mogelijk mooi en gezond. met een speciale op deze behoefte afgestemde verzorging kan men de zichtbare veroudering zo lang mogelijk uitstellen. ook zacht stimulerende activiteiten van plantenextracten. het intelligente verzorgingssysteem van Mila Sensitive biedt de huid pure natuurlijke schoonheid.

ingrediënten

Al decennia lang bewijzen ingrediënten zoals Aloë Vera, Kamille, Salie en Panthenol de huid te verzachten en de tendens naar irritaties te verminderen. Nieuwe actieve ingrediënten, verzorgen en voeden de huid zonder deze te benadrukken.

De Mila Sensitive producten zijn geschikt voor elk huistype maar zijn wel speciaal ontwikkeld voor de jonge, normale en gevoelige huid. Zelfs voor tieners die verlangen naar geschikte beauty producten welke betaalbaar én efficiënt zijn tegelijkertijd.

HET SUCCES WORDT ONMIDDELLIJK WAARGENOMEN EN GEZIEN. DE MILA SENSITIVE LIJN IS VERNIEUWD EN DE GEUR IS EEN BALSEM VOOR DE ZIEL...

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »