Mila d'Opiz

 

Mila d'Opiz specialist levert snel en gratis thuis. Kwaliteit tegen een scherpe prijs. Levering in Nederland en België.

 

Mila d’Opiz is een exclusief salonmerk en heeft een unieke prijs/prestatieverhouding in het middensegment. De keuze van een salonmerk is allesbepalend voor de uitstraling en geloofwaardigheid, continuïteit en commerciële basis van uw salon. Mila d’Opiz biedt alles wat u zich als schoonheidsspecialist maar kunt wensen. Kiest u voor Mila d’Opiz, dan kiest u voor kwaliteit.

 

Mila d'Opiz producten worden uitsluitend geleverd aan geautoriseerde Mila d'Opiz salons. Profiteer mee van deze en vele andere voordelen van Mila d'Opiz en informeer bij Salons de Bock by Miranda/Groothandel hoe ook uw praktijk daartoe kan gaan behoren. Een goed begin is het halve werk of wellicht zelfs meer dan de helft. De keuze van een merk en een leverancier voor uw salon behoort altijd tot de succesfactoren voor het slagen van een zaak. De keuze van een cosmeticamerk is allesbepalend voor de uitstraling, de geloofwaardigheid en de continuïteit van uw salon.

Het laagste tarief of de goedkoopste in de buurt is nog nooit op lange termijn succesvol geweest. Het gaat de klanten altijd om de prijs/kwaliteitsverhouding. Uw professionaliteit en uw producten maken van klanten trouwe klanten, die graag een reële prijs betalen voor uw vakkennis, ervaring en kwaliteitsproducten van Mila d'Opiz.

Salons de Bock by Miranda is de leverancier van cosmetica die uw partner in business is. We bieden professionele ondersteuning tot in ieder detail. De kwaliteit die wij leveren helpt u concreet aan een gezonde klantenstroom. Dit is een "must" voor elke starter maar ook voor de al ervaren schoonheidsspecialiste die streeft naar een gezond en rendabele schoonheidssalon.

Salons de Bock by Miranda is al bijna 30 jaar één van de vaste waarden in de schoonheidsbranche. Als een van de eerste zijn wij begonnen met moderne behandelingen en top producten. Door onze ervaring en kennis zijn wij de professionele partner voor de schoonheidssalons in voornamelijk het zuiden van Nederland.

Ons succes met Mila d'Opiz is gebaseerd op ervaring die interactief is opgebouwd door intensief contact met grote en kleine, beginnende en ervaren ondernemers. Dit belangrijke proces van "leren van elkaar" heeft geleid tot een evenwichtig en compleet aanbod, waar elke klant een voorsprong mee kan nemen. Wensen uit de praktijk, ook van de voorzichtige starter, worden vertaald in een haalbare oplossing.

Wanneer u Mila d'Opiz producten in andere landen dan België en Nederland wenst te laten leveren, dan is dit mogelijk via onze Internationale webshop Healthy Skins of Nature-skins.com

 Milla d'Opiz

 

 

 

 

Pagina 1 van 4
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »