Betaalmethoden

Veilig betalen bij schoonheidscreme.nl:

Tijdens het afhandelen van de betaling maken wij gebruik van een beveiligde SSL internetverbinding van Mollie. Mollie is een van de modernste betalingsproviders en zorgt dat alle betalingen veilig worden afgehandeld. Dit geldt zowel voor iDeal, Paypal en alle andere betalingsmethodes. De SSL software zorgt ervoor dat de betalingsinformatie versleuteld over het internet wordt verstuurd. Je herkent de veilige verbinding aan de groen gekleurde browserbalk en het slotje rechts bovenin naast de browserbalk. Het is dus veilig om te betalen in onze webshop.

Elke afgeronde bestelopdracht wordt per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website ingeeft! De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen.

iDEAL:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Met internetbankieren kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Indien u betaalt met iDEAL worden er geen betaalkosten in rekening gebracht.

Bij het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u wilt betalen met iDEAL. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Beautywaves wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Uw order wordt direct verwerkt en verzonden mits voorradig.

U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ING, Rabobank, Fortis of SNS Bank en iedere andere bank die iDeal ondersteunt.

Let op: sluit na het afronden van uw bestelling niet gelijk uw internetvenster. Ook als u via IDeal betaalt is het van belang dat u terugkeert naar de website van Beautywaves en dit venster niet onmiddellijk sluit. Dit in verband met het goed verwerken van uw bestelling door de webwinkel!

PAYPAL:

Met PayPal kun je heel simpel geld overboeken naar een andere PayPal account door middel van jouw e-mailadres. De betaling via PayPal verloopt dan via jouw creditcard of betaalrekening zonder dat de tegenpartij jouw gegevens kan zien.

De voornaamste reden om PayPal te gebruiken is vanwege de lage kosten, de veiligheid en de kopers bescherming. Voor betalingen met Paypal worden wel extra kosten in rekening gebracht. De hoogte van deze extra kosten is afhankelijk van uw bestelling. De kosten worden in het bestelproces duidelijk vermeld.

De kopers bescherming van PayPal geldt voor producten die bijvoorbeeld via eBay of Marktplaats zijn aangekocht. Wanneer een product niet of onjuist is geleverd dan zal dat product op eigen kosten terug gestuurd moeten worden en een bewijs van verzending aan PayPal overlegd moeten worden. De verkoper moet in dat geval het tegendeel bewijzen en anders wordt het geld teruggestort.

Een ander groot voordeel van PayPal is dat de informatie over de gebruikte betaalrekening of creditcard niet zichtbaar wordt voor de tegenpartij. Om die reden is betalen met PayPal erg veilig.

BANKOVERSCHRIJVING:

U kunt tijdens het bestelproces ook kiezen voor bankoverschrijving.

Na het ontvangen van de factuur (per E-mail) maakt u het totaalbedrag over naar Schoonheidscreme.nl. Na ontvangst van de betaling wordt de order verwerkt en de goederen verstuurd. Vergeet niet bij het overmaken uw factuurnummer te vermelden.

CONTANT/PIN:

Bij afhalen dient contant of per pinbetaling te worden afgerekend.

 

Verzendkosten:

 

Verzending op basis van vooruitbetaling/iDeal/Paypal

Wij verzenden de bestelling voor u zodra wij uw bank/girobetaling/iDEAL/Paypal betaling hebben ontvangen. Voor bestellingen vanuit Nederland tot € 80,- brengen wij € 7,50 verzendkosten in rekening. Bestellingen boven de € 80,- worden gratis bezorgd m.u.v. inrichting zoals behandelstoelen, instrumententafels, nageltafels en grote apparaten die op een pallet verzonden moeten worden.

Voor bestellingen vanuit België tot € 120,- brengen wij € 9,10 verzendkosten in rekening. Bestellingen boven de € 120,- worden gratis bezorgd m.u.v. inrichting zoals behandelstoelen, instrumententafels, nageltafels en grote apparaten die op een pallet verzonden moeten worden.

Voor de verzendingen van grote hoeveelheden vloeistoffen, volumineuze, kostbare artikelen en een gewicht meer dan 20 kilo worden de daadwerkelijke verzendkosten in rekening gebracht.

Voor verzending van behandelstoelen, inrichting en motoren worden de daadwerkelijke verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht de hoogte van het aankoopbedrag, tenzij anders overeengekomen. U ontvangt hiervoor eerst een pro forma nota. Inrichting (behandelstoelen, tafels) kunnen wij ook zelf bezorgen in geheel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden voor € 75,- ex. btw.

Bovengenoemde kosten worden indien van toepassing apart op de factuur bijgeteld.

 

Afhalen tegen betaling

U kunt uw bestelling afrekenen middels contante betaling of d.m.v. pinnen. Bij afhalen betaald u uiteraard geen verzendkosten.

Levertijden:

Wij streven naar een zo kort mogelijke levertijd, bestelopdrachten worden in de regel de volgende werkdag geleverd. Echter moet uw bestelling dan wel voor 15:00 uur zijn geplaatst en betaald. Wij kunnen echter geen aansprakelijkheid voor te late levering aanvaarden. Saloninrichting wordt op afspraak geleverd begane grond voor de voordeur drempel.

 

De Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden van Schoonheidscreme.nl zijn van toepassing.

alingsvoorwaarden van Beautywaves zijn van toepassing.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »