Mila D 'Opiz wellness giftbox, douchgel,bodylotion en handcrème

€68,00 €52,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (100)
Levertijd:

Mila D'Opiz Wellness Giftbox

De term Wellness is veel ouder dan je zou verwachten. het woord wellness verschijnt in 1654 voor het eerst in een engels woordenboek en wordt omschreven als een goede gezondheid en welzijn. Dr Halbert L. Dunn ( een amerikaan) was de eerste persoon die het begrip wellness populair maakte. In 1950 maakte hij er een slogan van om gezondheid en beweging te promoten. het Wellness concept verspreidde zich in de jaren 70 razendsnel in de US en sinds de jaren 90 is wellness ook een begrip in Europa.

Voor de meeste mensen betekent Wellness een soort drankje tegen de dagelijkse stress. Wellness staat voor holistisch welzijn en de mogelijkheid om er lekker van te genieten. De balans tussen lichaam en geest is een belangerijk thema. vVoor wellness behandelingen is het daarom van belang om een geschikte atmosfeer te creeËren in de behandelkamer. het is in feite dit comfort en de omgeving wa de beleving van zich lekker voelen beïnvloedt.

Wellness en body balans zijn zeer persoonlijke zaken. Schoonheidspecialisten, die hun cliënten helpen om een beter welzijnsgevoel te bereiken, hebben behoefte aan de mogelijkheid om effectieve en moderne behandelingen te kunnen aanbieden die de cliënten aanmoedigen om zich lekker in hun vel te voelen en dit op hun eigen manier te beleven.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »