Pigment Verstoringen


De tekenen van de tijd beperken zich niet tot rimpels. Pigment verstoringen en vlekken kunnen ook bij het ouder worden verschijnen. Een doffe teint en pigmentvlekken zijn zichtbare tekenen die een gezicht vroegtijdig oud kunnen maken.


Om de huid stralend en harmonieus te houden, heeft Sothys [W.}+ ontwikkeld.
Dit high performance behandelingsprogramma voor ieder huidtype is gericht op een tweevoudige oplossing:

een heldere teint- doelgerichte aanpak van pigmentvlekken.
De prachtige egale teint straalt van licht en jeugdigheid.
HET COMPLEXE CLARTÈ [W]+
Door de exclusieve Sothys-combinatie van moleculen die bekend staan om hun ophelderende werking ( geënt azelaïnezuur,gevectoriseerde vitamine C en vitamine PP) werkt het comples [W]+ als een lichtimpuls op de huid die de teint stralend perfect egaal maakt.

  1. optimaal celvernieuwing
  2. vermindering van de synthese van de melanine
  3. beperking van de overdracht van melanine
  4. balans tussen de verspreiding en weerkaatsing van het licht.

KIJKT U OOK EENS NAAR DE SERIE PORE REFINER SYSTEM
Verwijde porën maken onregelmatigheden van de teint en pigmentvlekken nog zichtbaarder, terwijl een vernauwde porie de huid zichtbaar mooier maakt. De kern van deze serie bestaat uit verzorgende oplossingen die de porie fijner maken en de teint perfectioneren, voor een mat vlekkeloos eindresultaat.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies en analytics om onze website te verbeteren. Alle gegevens zullen uitsluitend gebruikt woden om je beleving op de website te verbeteren. Manage cookies