Cosmeceutische producten voor het verbeteren van de huid en de ogen

Cosmeceuticals verwijst naar de combinatie van cosmetica en farmaceutische producten.

De producten zijn niet alleen werkzaam in de dode huidlaag maar gaan tot in de levende huidlaag waardoor ze effectiever zijn.

Dermatologisch onderzoek heeft bewezen dat de bioactieve ingrediënten die in cosmeceuticals zitten voordelen hebben in vergelijking met de traditionele moisturizers.

Nieuw bij Sothys zijn de reeks cosmeceutische producten die heel effectief zijn na een dermo-esthetische ingreep alvorens de gebruikelijke schoonheidsroutine te hervatten.

Intensief regenereren, onmiddellijk kalmeren , duurzaam beschermen. Behoeften van de huid

na bv een laser, - dermabrassie,- mesotherapie, pulslight behandeling waarin Sothys tegemoet komt met deze hele nieuwe lijn. Voor een begeleiding in de huid haar natuurlijke regeneratie proces, voor een kwalitatief en hoogwaardig herstel.

De cosmeceutische serie van Sothys biedt 4 producten om de tijdelijke kwetsbare huid te helpen in haar natuurlijk evenwicht te hervinden alvorens de gebruikelijke schoonheidsroutine te hervatten.

RA ampullen

CALM ampullen

REP balm

RS serum/masker

VOOR U OOK DE CRÈME MET STAMCELLEN IN EEN PORCELEINEN POT, VERVAARDIGD DOOR BERNARDAUD.

DE GEHEIMEN VAN EEN UNIEKE CRÈME MET UITZONDERLIJKE EIGENSCHAPPEN. LA CRÈME 128.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies en analytics om onze website te verbeteren. Alle gegevens zullen uitsluitend gebruikt woden om je beleving op de website te verbeteren. Manage cookies