Nieuwe Sothys Seizoensbehandelingen

  • Geplaatst op
  • Door Sothys
Nieuwe Sothys Seizoensbehandelingen

Vanille en passievrucht: werkzame ingrediënten die ook nog eens heerlijk bloemig en fruitig geuren. Dat maakt de seizoensbehandelingen van Sothys voor de herfst en de winter van 2018/2019 extra aantrekkelijk. Verwen de klant met de oxygenerende gezichtsbehandeling, een lichaamsbehandeling op maat of een combinatie daarvan.

In de salon kun je dit seizoen inspelen op elke wens. Zo is er de gezichtsbehandeling van 45 minuten waarbij je onder andere gebruikmaakt van een Crème de modelage met vanille-extract en een Masque peel-off éclat met extract van passievruchten.

Voor het gehele lichaam zijn er ook tal van mogelijkheden, zoals een seizoenspeeling, – modelage of – pakking.

En uiteraard zijn er diverse combinaties van de behandelingen denkbaar.

Zuurstofbad voor het gezicht De oxygenerende gezichtsbehandeling van Sothys combineert chronobiologie en heerlijke geuren. Het resultaat?

Een stralende huid in alle seizoenen. Dit zuurstofbad voor de huid wordt in de

winter gecombineerd met een cocktail van mineralen om dit koude seizoen te

doorstaan en in de zomer met een cocktail van vitamines om de huid voor te bereiden op de zonnestralen. De behandeling start – uiteraard – met het reinigen van de huid. Vervolgens breng je het Gommage/masque 2 in 1 aan. Hiermee verwijder je onzuiverheden, onder andere door exfoliërende plantaardige korrels en zuiverende roze klei. Deze Nieuwe seizoensbehandelingen Vanille en passievrucht: werkzame ingrediënten die ook nog eens heerlijk bloemig en fruitig geuren. Dat maakt de seizoensbehandelingen van Sothys voor de herfst en de winter van 2018/2019 extra aantrekkelijk. Verwen de klant met de oxygenerende gezichtsbehandeling, een lichaamsbehandeling op maat of een combinatie daarvan.

Deze winter gebruik je daarna de voedende en verzachtende Crème de modelage met een extract van vanille.

De volgende stap is het aanbrengen van een masker.

De onderlaag bestaat uit modelagecrème en Cure éclat oxy-minéraux en de bovenlaag uit Masque peel-off éclat met een extract van passievruchten. Het masker geeft de huid direct een gezonde look. Tot slot breng je ter bescherming de Cure éclat oxy-minéraux aan.

Lichaamsbehandeling 100 procent op maat Voor de volledig gepersonaliseerde lichaamsbehandeling kan je klant kiezen uit verschillende rituelen: gommage, modelage, pakking, gommage plus modelage, modelage plus pakking, gommage plus pakking of gommage in combinatie met zowel modelage als pakking.

Tijdens het winterseizoen kun je hiervoor verschillende professionele producten gebruiken die tijdelijk verrijkt zijn met extracten van vanille

en passievrucht. Dit gaat om:

  • Gommage sucre et sel-Huile de modelage
  • Crème de modelage
  • Cire de modelage
  • Beurre de karité
  • Masque cocoon hydra-nourrissan

En voor thuis:

Huile démaquillante visage et yeux (nieuw!)

Voor een zachte, gesublimeerde huid Het perfecte product voor elk huidtype om make-up en onzuiverheden op een zachte manier

te verwijderen. Zelfs geschikt voor het verwijderen van waterproof make-up. Belangrijk pluspunt: na gebruik is er geen sprake van een vette finishing touch.

Gommage/masque 2 in 1

Voor een zichtbaar zachtere huid. Een gommage en een masker zijn gecombineerd in één product om de huid weer zacht en helder te maken. Het product is rijk aan roze klei en levert zichtbare resultaten bij gebruik van één tot twee keer per week.

Baume nutri-réconfortant (nieuw!)

Rijk en voedend. De structuur van een balsem met de finesse van een smeltende crème: deze originele formule verzorgt de huid intensief dankzij de voedende en kalmerende ingrediënten. Heerlijk na de douche of het bad, mede dankzij het heerlijke parfum!

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »