Bernard Cassiere Soins Specifiques Au Bleuet Soin SOS Eclat Regard Korenbloem

€36,50 Incl. btw
Artikelnummer: 0218225
Levertijd:

Bernard Cassiere Soins Specifiques Au Bleuet Soin SOS Eclat Regard

Licht gekleurde textuur voor een frisse en wakkere blik en gomt het de donkere kringen en wallen als het ware weg. Dit verzorgingsproduct bevat de natuurlijke extracten van korenbloem.

Vit B, Silicium voor het zichtbaar verbeteren van deze tere huid.

Breng door middel van de frisse kalmerende applicator aan s'morgens na de oogcrème van de binneste ooghoek naar de slaap. Werk verder in met de vingertoppen.

Waarom Korenbloem ?

Korenbloem staat bekend om het behandelen van oogproblemen, om zijn kalmerende, verzachtende en samentrekkende werking. Onze grootmoeders en moeders gebruikten het om vermoeide ogen te laten ontzwellen en rusten.

Korenbloem is rijk aan flavonoïden, anti-oxydante van de kamille van de polyfenolen ( bekend om de tekenen van huidveroudering te bestrijden.

Oogcontour is de meest gevoelige zone van het gezicht: de huid is zeer fijn en gevoelig aan verschillende invlioeden van buiten ( weersomstandigheden,vervuiling ) en van binnenaf ( vrije radicalen...afvalstoffen door verbranding).

Daardoor is dit de zone die als eerste geraakt wordt deshydratatie ( te weinig vocht) en die het eerst tekenen van huidveroudering vertoont. Lijntjes en rimpeltjes worden hier sneller zichtbaar, eveneens kunnen er expressie rimpeltjes ontstaan ( lachrimpeltjes :) ).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »