Bernard Cassiere Soin Corps aux Pieces Super Sérum Zones Rebelles

€52,95 Incl. btw
Artikelnummer: 0218226
Levertijd:

Bernard Cassiere Soin Corps aux Pieces Super Sérum Zones Rebelles

Bernard Cassiere Spice body care targeted zones super serum

De dag van vandaag zijn stress en “junk-food” de grootste oorzaken van het opstapelen van vet. De vorming van cellulitis is een multifactorieel probleem waartegen Bernard Cassière een aanvalsprogramma heeft ontwikkeld, zowel in verkoop als in cabine, gericht op verschillende niveau’s:

 

  1. Objectief 1: Draineren
  2. Objectief 2: Tegengaan van het opstapelen van vet om zo het aspect van de huid te verbeteren
Objectief 1: draineren
 
Fluide Drainant Jambes parfaites

 

Een ultra-frisse fluïde voor lichtere benen! Een cocktail van gember- en wasabi-extracten zorgt voor een betere microcirculatie van de huid en vermindert het vasthouden van vocht voor benen, voeten en enkels, die minder opgezwollen zijn aan het einde van de dag. De werking van een peptide zorgt ook voor een soepelere, gladdere en sterkere huid.

Gebruik wanneer nodig, gedurende de gehele dag, voor een onmiddellijk verkoelend effect. Kan direct over de panty’s worden aangebracht.

 
Fluide Bernard Cassière
 
Objectief 2: tegengaan van het opslaan van vet om zo het huidaspect te verbeteren
 
Gel [action ciblée] silhouette idéale

 

DE ultieme afslankoplossing: een geconcentreerde gel met afslankende ingrediënten, voor een doelgerichte en complete aanpak! Verrijkt met Jamaïcaanse peper en een “anti-junk food” plantaardig complex (gember, alpenbloem en cafeïne) helpt deze gel om het ontstoppen van vetopeenhopingen te optimaliseren en het silhouet te verbeteren. Door de werking van een lipopeptide wordt de huid zachter, gladder en sterker.

Breng ‘s morgens en ‘s avonds aan door middel van cirkelvormige opwaartse massages op de te behandelen zones (buik,dijen,bips,heupen,knieën,armen).

 
Gel Bernard Cassière
 
Voor een shockeffect, gebruik aanvullend het Super-Sérum zones rebelles!

Dit serum, een werkelijke booster, is ontwikkeld om specifieke zones aan te pakken (buik, taille, bips, dijen, knieën, armen) Verrijkt met extracten van gember, alpenbloem en cafeïne bestrijdt dit serum daadwerkelijk de sinaasappelhuid, ontstaan door het opslaan van vetten op plaatselijke gedeeltes en verbetert het aanblik van de huid. Extracten van de Jamaïcaanse peper en het “anti-junk food” plantaardig complex in het serum, boost de effectiviteit van de producten, voor een nog betere werking!

Breng ‘s morgens en ‘s avonds 3-4 verstuivingen aan op het te behandelen gedeelte en laat inwerken door middel van effleurages. Breng daarna de Gel idéale silhouette van Bernard Cassière [met doelgerichte werking] aan voor een intensieve werking!

 
serum Bernard Cassière
 
Wie droomt er niet van een product dat ‘s nachts inwerkt, terwijl we slapen, zonder dat we zelf iets hoeven te doen?

 

Het lichaamsmetabolisme versnelt gedurende de nacht, waardoor het ook meer vet gaat verbranden.
Bernard Cassière heeft zich op deze studies gebaseerd voor de ontwikkeling van de formule specifiek gericht om ‘s nachts, terwijl u slaapt, op de vetverbranding in te werken.

Ontdek de Gel Action Ciblée Nuit (voor ‘s nachts) als aanvulling op de Gel Action Ciblée voor overdag.

Vul uw intensieve dagverzorging aan met deze gel speciaal ontwikkeld om ‘s nachts in te werken volgens de chronobiologische ritmes van het lichaam.
Geformuleerd op basis van Jamaïcaanse peper en het plantaardig « anti-junk food » complex , werd deze nachtversie versterkt met extracten van groene koffie, gember en cafeïne om gedurende uw slaap in te werken op de vetmassa.

Bij het ontwaken is uw huid gladder, zachter en soepeler.

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »